PÜSKÜLLÜ, “SİZLER BİZİM KIYMETLİMİZSİNİZ”

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve eşi Dilek Püsküllü Hendek Melek Nişancı Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti. Başkan İrfan Püsküllü, “Arzunuz neyse siz söyleyin biz yerine getirelim. Sizler bizim kıymetlimizsiniz.” dedi.

“TOPLUMUN TEMEL YAPI TAŞISINIZ “

Yaşlılara yönelik hassasiyetini her fırsatta gösteren Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Püsküllü eşi Dilek Püsküllü ile birlikte huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenerek sohbet etti. Talepleri dinleyen Başkan İrfan Püsküllü, “Sizler toplumumuzun temel yapı taşısınız. Bu günler sizlerin çabalarıyla inşa edildi. Ve bizlerden istediğiniz her ne varsa yerine getirilmesini sağlayacağız.” diye konuştu.

“SİZLERİN EVLADIYIZ”

Huzurevi yetkililerinden gereksinimlerle ve huzurevi sakinleriyle ilgili bilgi alan Başkan İrfan Püsküllü, “Belediye olarak üzerimize düşen her alanda yaşlılarımızın gerek sosyal hayatı ve gerekse konaklamaları ile ilgili her konularda biz varız. Toplumumuzun her kesimini kucaklayan sosyal devlet anlayışını yerel yönetimlerde de en iyi şekilde icra etme gayreti içerisindeyiz. Değerli büyüklerimizin birer evladı olarak onların her ihtiyacında yanındayız, onlara hassasiyetle yaklaşıyoruz.” açıklamalarında bulundu.