HIRSIZLIK YAPAMADAN KAPANA KISTIRILDILAR

HIRSIZ FARESİ KAPANA KISTIRILDI VE TUTUKLANDI

Olay 05.08.2016 günü ilçemiz Yeni mahallede meydana geldi. İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç önleme ve Soruşturma ekipleri ilçe de devriye atarken daha önce Ülkemizin değişik yerlerinde Hırsızlık yaptıkları tespit ettikleri şahısları farkettiler. Daha sonra hırsızları yakın takibe alan ekipler hırsızların evlerin zillerine basıp evde kimselerin olup olmadığı kontrol ettikleri gördüler. Çevrede birkaç evin ziline bastıktan sonra ekipler olay yerinde Y.N,Ö.Y,N.F ve O.Ö isimli şahısları hırsızlık yapamadan  kıskıvrak yakaladılar.

Emniyete getirilen hırsızlar sorguları yapıldığında Y.N isimli hırsız faresinin 3 ayrı sahte kimlik kullandığı tespit edildi. daha önce Bursa, Karaman ve Düzce illerinde hırsızlık kaydı bulunan Y.N’nin yakalamasının olduğu öğrenildi  ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevinde gönderildi.

Emniyet Yetkilileri ilçemizde hiçbir vatandaşın hırsızlıkla ilgili mağdur olmaması için sabah akşam çalıştıklarını belirttiler. Yetkililer Suç ve suçlularla mücadelede daha etkin olabilmek için vatandaşların bu gibi durumlarda 155 Polis İmdat Hattı ve 0505 178 55 54 numaraları WhatsApp İhbar Hattını aramalarını ifade ettiler.