Hendek Belediyesi Bayraktepe Tesisleri’nde verilen iftar davetine Sakarya AK Parti Milletvekili H. Ali Çelik, Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Sakarya AK Parti Yönetim Kurulu üyesi Şenay Sakal, Hendek AK Parti İlçe Başkanı A.Kemal Sofu, Hendek CHP İlçe Başkanı Selami Karakadı, Hendek AK Parti İl Genel Meclisi üyeleri M.Nedim Alkan, Adem Öz, daire müdürleri, ve çok sayıda muhtar katıldı.

Güzellikler birlikte anlamlıdır

Hendek Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Baylan, düzenlemiş oldukları iftar yemeğine katılımın yüksek olmasından dolayı memnuniyetini ifade ederek teşekkür etti. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’de muhtarlara yaptığı konuşmasında, ”Bu birlik ve beraberliği devam etmesini Allah daim etsin. Gelecek nesiller boyu devam etmesini dilerim.” Dedi. Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan’da, “Güzellikler birlikte yaşandığında daha güzel olur. Bu mübarek Ramazan ayı inşallah kurtuluşumuza vesile olur” diye konuştu.

Hendek’te birlik ve beraberlik var

İftar davetine icabet eden Sakarya Ak parti milletvekili H.Ali Çelik; “ Ramazan ayı hepimiz için hayırlı olsun. Böylesi güzel bir akşamda Bayraktepe Tesislerinde huzur ve huşu içersinde oruçlarımızı açmanın hazzını yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğin hakim olduğu yerde başarı olur, bu Hendek ilçemizde var. Hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi. Ezanın okunması ile birlikte oruçlarını açan misafirler iftar sonrası Hendek ilçesini kuş bakışı izleyerek çaylarını yudumladılar.