Hendek Küçük Sanayi esnafı ile gerçekleştirilen istişare toplantısında bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Altyapı ve üstyapıda hayata geçirilen birçok yeni proje ile Hendek’in çehresi değişti. İstikrarın devam etmesi, Hendek ve Sakarya’nın büyümesi için bu seçimler büyük öneme sahip. 30 Mart’ta Hendek ve Sakarya’dan Sayın Başbakanımıza güçlü bir ses vermeliyiz” dedi.

Toçoğlu’ndan projeye destek

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu beraberinde Hendek Belediyesi Başkanı Ali İnci ile Hendek Küçük Sanayi esnafını ziyaret etti. Küçük Sanayi Kooperatifi Başkanı Cengiz Varlıca’nın da hazır bulunduğu ziyarette söz alan Hendek Belediyesi Başkanı Ali İnci, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar Hendek’te önemli hizmetleri hayata geçirdik. İşte Uludere Projesi, işte Bayraktepe, işte Hendek Gençlik Merkezimiz ve altyapı ve üstyapıda Hendek’e kazandırdıklarımız. Biz laf değil hizmet üretiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu önümüzdeki dönem için hayata geçireceğimiz otopark projemize 5 milyon TL’lik destekte bulunacak. Büyükşehir Belediyemizle birlikte tüm belediyelerimiz şehrimiz için gece demeden gündüz demeden çalışıyoruz. İnşallah 30 Mart yerel seçimlerinin ardından kaliteli hizmetlerimizle karşınızda olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Hendek’in çehresi değişti

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hendek’te hayata geçirilen hizmetleri hepiniz çok yakından takip ediyorsunuz. Altyapı ve üstyapıda birçok yeni proje ile Hendek’in çehresi değişti. İstikrarın devam etmesi, Hendek ve Sakarya’nın büyümesi için bu seçimler büyük öneme sahip. 30 Mart’ta Hendek ve Sakarya’dan Sayın Başbakanımıza güçlü bir ses vermeliyiz. Hendek’te Ali İnci, Büyükşehir Belediyesi’nde Zeki Toçoğlu ve hükümette de AK Parti olduğu sürece ilçemiz ve şehrimiz büyümeye devam edecek. Şehrimizin geleceği için önemli projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.