GELECEK NESİLLERE DAHA GÜZEL BİR HENDEK

Bayraktepe’de basın mensupları ile kahvaltıda biraraya gelen Başkan Püsküllü, yapılan çalışmalar ve yapılacak olan projeler ile ilgili basın mensuplarını bilgilendirdi.

Kahvaltıya, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Yardımcıları Sinan Baylan, Hasan Altuntaş, Koordinatör Mahmut Nedim Alkan,  Fen İşleri Müdürü Kamil Menteş,  medya mensupları Ahmet Çileci, Serkan Köse, Mehmet Kavis, Hasan Öztürk, Orhan Topçu, Ahmet Köse, Kadir Kazın, Serhat Koç ve Gürkan Özer katıldı.

Başkanlık Sistemi Hayırlı olsun

Başkan Püsküllü basın mensupları ile sohbet ederek, güzel bir seçim süreci geçirildiğini belirtip, başkanlık sisteminin ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulundu.

İmar Barışı

Seçim sürecinde belediyeleri en çok ilgilendiren konulardan birinin İmar Barışı olduğunu belirten Başkan Püsküllü, bunun büyük bir fırsat olduğunu ve vatandaşların da bu fırsatı kaçırmamaları gerektiğini söyledi.

Asfalt, Orta Çarşı, Spor…

Başkan Püsküllü, basın mensuplarına yapılan çalışmalar ilgili bilgi vererek “Ekiplerimiz çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şuan Yıldırım Beyazıt Caddesi’nde çalışmalarımız olacak. Merkezde asfalt ile ilgili çalışmalarımız planlanıyor. Ekiplerimiz bir yandan kilit parke çalışmalarına devam ediyor. Yoğun bir yaz dönemi geçiriyoruz. Orta Çarşı’yı tamamladık, ışıklandırması yapılacak. Belediye ve Emniyet arasındaki caddede çalışmalar yapılacak. Hendek hepimizin, burada yaşıyoruz ve hep birlikte ilçemize daha yakışır hizmetler yapmaya devam edeceğiz. İlçemiz her alanda olduğu gibi sporda da büyük başarılar elde ediyor. Spora ve sporcuya gereken desteği veriyoruz. İlçemizin geleceği ve gelecek nesillerimiz olan çocuklarımıza daha yaşanabilir bir Hendek bırakmanın gayreti içerisindeyiz  “ Dedi.

Basın Bayramını kutladı

Başkan Püsküllü, kahvaltı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Püsküllü, katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür edip, 24 Temmuz Basın Bayramını kutlayarak hediye verdi.