Hendek Protokolü ve vatandaşlar Kurban Bayramı Bayramlaşma Programında Müftülük Toplantı Salonunda bir araya geldi. İlk gün kurbanların kesilmesinin ardından bayramın ikinci günü Protokol ve vatandaşlar Hendek ilçe müftülüğü toplantı salonunda bayramlaştılar. Bayramlaşma programına Kaymakam Mustafa Ayhan, Jandarma Garnizon Komutanı Jandarma Üst Teğmen Ercan Çetin

Hendek Belediye Başkan Vekili İbrahim Cömert,  siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Birlik ve beraberlik

Programda bir konuşma yapan Hendek İlçe Müftüsü Ekrem Saylan “ Bayramlarımızın fırsat bilinerek, birlik ve beraberliğimizin devam etmesini diliyorum. Bu birlik ve beraberliğin devamında sizlerin katkıları büyük olacaktır. Dayanışmamızın, kardeşliğimizin ve bütünlüğümüzün devam etmesi dileğiyle, bayramınızı kutluyor, hayırlar getirmesini diliyorum “ Dedi.

Bayramlar dostluk ve kardeşliğin pekiştiği günlerdir
Kaymakam Mustafa Ayhan da Hendek’te güzel bir bayram geçirildiğini belirterek “ Bayramlar, güzelliklerin yaşandığı, dostluk ve kardeşliğin pekiştirildiği, dayanışmanın güçlendirildiği, aile içi ziyaretlerin arttırıldığı güzel günlerdir. Millet olarak buruk bir bayram geçiriyoruz. Van’da meydana gelen deprem felaketinde 600’ün üzerinde vatandaşımız hayatını kaybetti. Ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Şehit ailelerimizin de ailelerine başsağlığı diliyoruz. Bayramlar dertlerin, kederlerin azaltıldığı, paylaşılarak sevinçlerin çoğaltıldığı günlerdir. Daha nice bayramlar yaşamak dileğiyle Bayramınızı kutluyorum “ Dedi.

Bayramlaşma programı, Jandarma, hastane, cezaevi ve Melek Nişancı Yaşlılar Huzurevi ziyareti ile devam etti.