Yüzme havuzuna 7’den 70’e ilgi
 
Hendek Gençlik Merkezi Kapalı Yüzme Havuzu,  7’den 70’e vatandaşların ilgi odağı oldu.
 
Yüzme bilmeyen kalmayacak
 
Hendek Gençlik Merkezi Kapalı Yüzme Havuzu, dört mevsim vatandaşlara yüzme keyfi yaşatıyor.

Tesiste her şey düşünülerek vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulması için, hijyene büyük önem veriliyor. Havuzun bakımı, su ölçümleri düzenli olarak yapılan tesiste, mikrobiyolojik ölçümleri de periyodik olarak yapılıyor. Tesise gelen vatandaşlar ayrıca, sauna ve Türk Hamamı’nda ter atarken, aynı zamanda bowling,  bilardo, langırt,  masa tenisi,  oynayıp, teras katı kafeteryada çaylarını içip,  eğlenceli zaman geçiriyor.
 
İki yüzme hocası eşliğinde verilen kurslara  dört yaşındaki çocuklara da yüzme kursu veriliyor.500 den fazla abonesi bulunan yüzme havuzunda haftada 2-3 gün ders verilirken, Pazartesi günleri bayanlara özel olup, abone olanlar da kendi programlarına göre serbest gün belirleyebiliyorlar.
 
Kaliteli hizmet
Başkan İnci, amaçlarının halka kaliteli hizmet sunmak olduğunu belirterek “ Tesisimizde sportif faaliyetlerin yanı sıra, çocuk eğlence dünyası, teras kat kafeterya ve 3D sinema salonumuz da bulunmaktadır. Gençlerimiz için boş vakitlerini geçirecekleri güzel bir tesis yaptık. Amacımız hem kaliteli bir hizmet sunmak hem de çocuklarımıza güzel eserler bırakmaktır “ Dedi.