HESMEK’te yaz dönemi kursları Hendek Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'nın ( HESMEK) yaz dönemi kayıtları 27 Mayıs’ta başlıyor.

Hendek Belediyesi bünyesinde yer alan HESMEK yaz kursları kayıtları 27 Mayıs-7 Haziran tarihleri arasında yapılacak. HESMEK Sanat ve Meslek kurslarına geçen yıl 3500’e yakın kursiyer katılarak, meslek edinmenin yanında bir sanatla uğraşarak kendilerini geliştirme imkanı buldu.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, gençlerin boş vakitlerini güzel değerlendirecekleri bir merkez açtıklarını belirterek “ Gençlerimiz derslerinden artakalan zamanlarını sanatsal faaliyetlerle değerlendirip streslerini atabilirler. Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz kurslarımıza yoğun ilgi oldu. Bu yıl da kurslarımızı açarak gençlerimizin hem eğlenip hem de sanatla uğraşmaları adına kurslarımıza hız verdik. Hendek’te her dalda olduğu gibi sanatsal ve kültürel etkinliklere de destek vereceğiz “ Dedi.

HESMEK yaz dönemi kayıtları 27 Mayıs-7 Haziran tarihleri arasında, HESMEK Meslek Edindirme Merkezi ve Hendek Belediyesi Web Sayfasından yapılabilecek. Bağlama, gitar, keman, halk oyunları, bilgisayar, resim ve fotoğrafçılık olmak üzere toplam 7 branşta açılan kurs için HESMEK’te hazırlıklar tamamlandı. Kurslar hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, 614 60 37 no’lu telefondan ulaşabilirler