Yeni bir Dünya için çalışıyoruz
Suriyeli Kardeşlerimiz İftarda buluştu

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve Yeni Dünya Vakfı Sakarya Temsilciliği Temsil Heyeti Başkanı Osman Aydın, masaları tek tek gezerek misafirleri selamladı.
Hendek Uludere Park Tesisleri’nde verilen iftara,  Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, Yeni Dünya Vakfı Sakarya Temsilciliği Temsil Heyeti Başkanı Osman Aydın ve Suriyeli vatandaşlar katıldı.

Yeni Dünya Vakfı Sakarya Temsilciliği tarafından 1 Haziran tarihinde Uganda’dan başlayan ve her akşam 500 kişilik iftar verilen programın finali Hendek’teki Suriyeli vatandaşlara verilen iftar ile yapıldı.

İftar öncesi bir konuşma yapan Yeni Dünya Vakfı Sakarya Temsilciliği Temsil Heyeti Başkanı Osman Aydın, Uganda’dan başlayan iftar programlarının sonuncusunu Hendek’te gerçekleştirdiklerini belirterek “ Ramazan ayında Uganda’da 13 iftar programı yaptık. Sonuncusu olan 14 üncü iftarımızı da Hendek’teki Suriyeli kardeşlerimize yaparak, programlarımızı tamamladık. Bu programlarda her zaman bizlere destek olan Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu’ya, Ankara Denetleme Kurulu Başkanı Recep Yıldırım’a, Genel Merkez ve temsilciliklerdeki kardeşlerimize özellikle de Sakaryalı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz “ dedi.

Aydın, Hendek’te yapılan iftar programının gerçekleşmesinde destek olan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü başta olmak üzere İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin’e ve programın koordinasyonunu sağlayan  Kadir Bilgiç’e ve Fatma Dursun’a teşekkür ederek,  Başkan Püsküllü’ye teşekkür plaketi verdi.
İftar sonrası Yeni Dünya Vakfı tarafından çocuklara şeker dağıtıldı.