Yurt genelinde hava sıcaklarının düşmesi ve ilçemizce Cuma Günü başlayan kar yağışı bir çok köy yolunu kapattı, yolların açılma çalışmaları sürdürülürken, bu gece hava sıcaklıklarının -6 derecelere kadar düşmesi ve kar yağışının süreceği öğrenildi.

Hendek ilçe genelinde bu gece itibariyle hava sıcaklıklarının gecenin geç saatlerinde -3 ve ardından - 6 derecelere kadar inmesi yaşanabilecek, donmalar ve gizli buzlanmalar düşünüldüğünde gerek ulaşımı gerekse yaşami bir hayli zorlayacağı düşünülüyor.

Buna göre bu gece ve yarın Hendek’te hava nın nasıl olacağını saatlik tahminlerle sizlerle paylaşmak isteriz

Bu gece Hendek’te Hava

Yarın Hendek’te Hava Durumu
10 Şubat 2020 Pazartesi günü Hendek’te Hava sıcaklıklarının artması ve güneşli bir hava beklendiği öğrenilirken, ertesi gün salı günü kar yağışı yeniden Hendek ilçesinde yağacağı tahmin ediliyor. 

Hendek’te Okullar Tatilmi ?

Tüm Öğrencilerin ve velilerin geceden ve bir önceki günden okulların tatil olup olmadığını merak etmesi, hafta başına başladığımız ve içinde bulunduğumuz bu hava koşullarında haber almayı bekledikleri şu saatlerde, henüz ilgili kurumlardan tarafımıza gelen Okulların Tatil olup olmadığı hususunda bir haber paylaşamazken, okulların tatil olma ihtimali konusunda resmi bir açıklama yapılmadı. 

Bizlerde sizler gibi beklemekteyiz.
Tatil Haberleri yoğun olarak Sakarya Valiligi ve Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından yapılmakta ve ardından ilçe genelinde anonslar ve bizler vasıtasıyla siz velilere ve öğrencilere duyurulmakta. Fakat henüz böyle bir tatil haberi yoktur, gecenin ilerleyen saatlerinde gelmesi durumunda sizlerle paylaşılacaktır.