Sakarya ili Hendek İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Hendek Belediyesi Ticaret Merkezinde düzenlenen geceye katılım oldukça yüksek olduğu gözlemlendi. Türk Halk Müziği Korosu dinleyenleri bir birinden eşsiz parçalar ile adeta mest etti. 


Yurdun dört bir tarafından türkü kesitleri ile dinleyenleri büyüleyen Türk Halk Müziği korosu  Hendek Ticaret Merkezi konferans salonundaki seyircilere coşkulu anlar yaşattı.  


Hendek Ticaret merkezi konferans salonunda düzenlenen Türk halk müziği konserine çok sayıda vatandaş katılırken, ilçemiz Hendek protokolünden; Hendek İlçe Emniyet Müdürü Oğuz ÇUHADAR, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri DOĞAN, Hendek Halk Eğitim Müdürü Nilüfer KARAOĞLU, Hendek AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülşen Fatma DURSUN ve  Sağlık Grup Başkanı Dr. Metin POLAT katılırken 40 kişiden oluşan koronun üyelerinin büyük bir bölümünün Hendekli olduğu öğrenildi.

Türk Halk müziği korosu Şefi ve Devlet Konservatuarı Müdür Yardımcısı ve bu bölümün başkanı olduğu öğrenilen Sertan DEMİR yönetimindeki koro sunmuş oldukları eserler sonrasında uzun bir süre ayakta alkışlanarak onurlandırıldı. 
Bunun yanı sıra koronun sunmuş olduğu Türk Halk müziği konseri sonrasında koro şefine Sertan DEMİR’e plaket ve çiçek takdim edilerek onur e edildi.