Şok Market Hendek’te ikinci şubesini açtı

Şok Market Hendek’te düzenlenen açılış töreniyle ikinci şubesini açtı.


Hendek Belediyesi ek binası alt katında açılan Şok Market’in açılış programına Akyazı Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, İlçe Emniyet Müdürü Metin Bergeroğlu, AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal ve vatandaşlar katıldı.

Yeni açılan işyerleri Hendek’in zenginliğidir
Açılış öncesi bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak “ Hendek’te her geçen gün yeni işyerlerinin açılmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Bu Hendek’in zenginliğini ifade eder. İlçemizdeki bu refahtan gerçek anlamda mutlu olduğumuzu ifade ediyorum. Şok Mağazası sahiplerine teşekkür ediyorum. İlçemiz ne kadar kalabalık insan olursa, ne kadar öğrenci olursa o zaman Hendek esnafımız da o kadar çok kazanmış olur. Yeni market Hendek’imize hayırlı olsun.

Hayırlı ve bol kazançlar

Akyazı Kaymakamı Erdoğan Beypınar da bir konuşma yaparak “ Bu marketin açılışı Hendekli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmada bir katkı sağlayacaktır.  Şok Market çalışanlarına da teşekkür ediyor,  bol ve hayırlı kazançlar diliyorum “ Diyerek, hayırlı olması dileklerinde bulundu. 


Konuşmaların ardından Şok Market’in açılış kurdelesini dualar eşliğinde, Akyazı Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, İlçe Emniyet Müdürü Metin Bergeroğlu ve Şok Market yetkileri birlikte kesti. Açılış sonrası misafirler marketi gezdi. Açılışa katılanlara ikramlarda bulunuldu.