Hendek Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan’ı dolu dolu geçiriyor.

Hendek Belediyesi’nin yılın 12 ayı sürdürdüğü muhtaç ailelere yönelik sıcak yemek dağıtımını Ramazan ayı sebebiyle iftar yemeği şeklinde gerçekleştiriyor. Ayrıca, kurulan iftar sofrasında her gün 500 kişiye sıcak yemek ikram ediliyor.
Hendek Belediyesi yemekhanesinde usta aşçılar tarafından pişirilen yemekler, sefer tasları ile vatandaşların evlerine kadar servis ediliyor. Yılın 365 günü 300 kişilik sıcak yemek pişirildiğini belirten Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, pişen sayının gelen taleplere göre bazı günler artış gösterdiğini söyledi. Başkan İnci, konuşmasını şöyle sürdürdü, “Evinde bir kap yemek yapacak kimsesi olmayan ya da hastalığı dolayısıyla buna takati olmayan ailelere de Mobil aracımız tarafından sıcak yemekleri evlerine kadar götürülmektedir. Belediyemizin bu hizmetlerinden faydalanmak isteyen muhtaç ailelerimiz var ise hiç çekinmeden belediyemize müracaat edebilirler. Çünkü biz sıcak aşımızı paylaşacak büyük bir aileyiz” dedi.
 
İnci, Ramazanın birlik ve beraberliği artıracağı düşüncesiyle, muhtaç ve düşkünlere karşı yardım ve paylaşımların vatandaş nezdinde artarak devam etmesini diledi.