Özel’e, özel karşılama

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Avrupa Üçüncüsü olan Yunus Özel’i 10 bin TL ile ödüllendirdi.

Avrupa Güreş Şampiyonası’ nda, Avrupa üçüncüsü olan Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü Sporcusu Yunus Özel muhteşem törenle karşılandı.

Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de yapılan Büyükler Grekoromen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda, Avrupa Üçüncüsü olan Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü Sporcusu Yunus Özel, Hendek’te törenle karşılandı. 71 kiloda bronz madalya alan Yunus Özel, araba ile şehir turu attıktan sonra arkadaşlarının omuzlarında tören alanına geldi. Hendek Belediye Bandosu da tören alanında şampiyonu karşıla marşları çaldı.

Hendek Belediyesi önünde düzenlenen törene, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve yönetimi, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Güreş İl Temsilcisi Secati Eker, İl Güreş Tertip Komitesi Üyesi Milli Güreşçi Yusuf Sarı, Hendek İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yunus Özel’i, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, ailesi ve vatandaşlar karşıladı.

Özel ve tarihi bir tören

Törende bir konuşma yapan Hendek İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli, bugünkü törenin özel ve tarihi bir tören olduğunu belirterek “ Otuz yıl aradan sonra ilimizi A Mili Takım seviyesinde ilk kez temsil etme, ayyıldızlı Bayrağımızı göğsünde Avrupa’da gösterebilme başarısını gösteren, Ülkemizi, İlimizi ve Hendek’imizi en iyi şekilde temsil ederek Avrupa Üçüncüsü olmuştur. Sporcumuzun ailesini ve hocası Sefer Sarı’yı tebrik ediyorum. Antrenörlerimiz Zafer Başer ve Ebu Bekir Yılmaz’ın da büyük katkıları ile sporcumuz büyük başarıya imza atmıştır. Sporcumuzun başarısı hayırlı olsun. Bu başarıların mimarı, kulübümüzün onursal başkanı, benim de hocam olan Hendek Belediye Başkanımız Ali İnci’ye de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum “ Dedi.

Şampiyonluk bekliyoruz

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci de şampiyonu tebrik ederek “ Dördüncü dönem bana Belediye Başkanlığını veren Hendek halkına bir kez daha teşekkür ediyorum. Hendek’imiz her şeyin en iyisine layıktır. Biz, Avrupa, Dünya Olimpiyat Şampiyonları çıkaracağız dedik ve yerine getirdik. Sözlerimizi Hendek halkı ile birlikte yerine getirdik. Şimdi yağlı güreş salonu sözümüz var onun da yapımına en kısa sürede başlayacağız. Yüzme de Türkiye, Avrupa ve Olimpiyat Şampiyonlarını Hendek’ten çıkaracağız. Karatede derece alan sporcularımızın ödüllerini de 19 Mayıs törenlerinde vereceğiz. Yunus Özel’i de tebrik ediyorum. Avrupa’da Bayrağımızı dalgalandırdı ve önümüzdeki ilk müsabakalarda İstiklal Marşımızı söyletecek. Kendisinden şampiyonluk bekliyoruz. Yalnız güreşte, tekvando da, karatede, yüzmede, voleybolda, boksta, Kuran-ı Kerim okumada, Ezan okumada değil, her sahada Dünya ve Avrupa’da, Hendek’in adından söz ettirdik. Hendek’imizle gurur duyuyoruz “ Diyerek karatede Dünya ve Olimpiyat Şampiyonları olan sporcuları da sahneye alarak, ödüllendireceğini söyledi.

Hendek çok güzel bir noktaya geldi

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu da bir konuşma yaparak “ Hendek’te her şeyin en iddialısını ortaya koyan Hendek’i, kendi kendine yeten, sanayisiyle, istihdamıyla, ticaretiyle, kültürüyle, sanatıyla, sporuyla, inancıyla çok iyi bir noktaya taşıyan Belediye Başkanımız Ali İnci’yi ve kendisine destek veren Hendek halkını tebrik ediyorum. Hendek önü çok açık ve çok güzel bir noktaya geldi. Bu iddia ile Hendek, ortaya konulan emekler ile temelden aldığı bütün değerlerine sahip çıkmasıyla çok daha güzel başarılar yaşayacaktır. Sporcumuz Yunus Özel’i tebrik ediyorum. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek Avrupa Üçüncüsü oldu. Emek veren herkesi kutluyorum. Hendek’in yolu açık, daha nice başarılara imza atacaktır inşallah “ Dedi.

Tören sonunda Başkan İnci, Avrupa Üçüncüsü olan Yunus Özel’i 10 bin TL ile ödüllendirdi.