Her kar yaşışı sonrasında ilçe genelinde çok çeşitli kardan şekiller yapan ekip bu sefer de hendek ilçe merkezinde yer alan Hendek Atatürk Parkın da bir birinden farklı çalışmalarla karla Muammer Sencer caddesinden geçenlerin ilgi odağı oldular.

Hendek İlçesine ne zaman kar yağsa, yedisinden yetmişine herkes birer kar dan adam yapar ve bu kardan adamlar, sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanırdı. Kimi zaman en güzel kardan adam yarışmaları düzenlenir, oylama yapılırdı. Bu yıl bunlara farklı şekiller eklenerek biraz daha geliştirildi. Standart kardan adamlar yerini kardan çiftlere, kardan kentlere, kardan zürafalar , kardan arabalara çevirdi. Yetenekli gençler her geçen gün yapmış oldukları farklı çalışmalarla görenleri hayretlere düşürdüler. Geçtiğimiz yıl üst açık araç yapan gençler bu aracın ses sistemini bile düşünmüşlerdi  .

Yapılan çalışmaların geleneksel hale gelmesi düşünülüyor. Bu bağlamda düzenlenen “Kardan Şekiller yapma Çılgınlığı :=)” adlı etkinlik bu gün 13:00 - 19:00 saatleri arasında Hendek Atatürk Parkında yapıldı, bir birin den güzel şekiller çıkartan gençler Hendek Muammer Sencer caddesin den geçenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştılar. Etkinliğe gelenler bu güzel anı ölümsüzleştirerek hatıra fotoğrafları çekildiler.


Hendek’te kardan şekillerin öncüsü olan Salih ÇAMUR’a yapmış oldukları çalışmalarında başarılar dileriz.