24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek Merkezdeki ve köylerdeki tüm öğretmenleri yemekte ağırladı.


Hendek Gençlik Merkezi Düğün Salonu’nda  verilen yemeğe Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Emin Başar,  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turgut Özbek, Şube Müdürleri Mehmet Gevher, Hamdi Ünal, Şükrü Yıldız, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan daire müdürleri, öğretmenler ve aileleri katıldı.
Programda bir Konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan,  geceyi düzenleyen Belediye Başkanı Ali İnci’ye teşekkür ettiğini belirterek “ Gerçekten bugünler hepimizin ailece bir arada olduğumuz güzel günlerdir. Bugünü bizlere sağlayan Belediye Başkanımız Ali İnci’ye öğretmenler adına teşekkür ediyorum. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler günü kutlu olsun” Dedi.
Öğretmenlik Kutsaldır



İl Milli Eğitim Müdür Vekili Emin Başar de, öğretmenliğin önemine değinerek “Öğretmenliğin anlamı çok büyüktür.Fedakarlık ,sabır,sevgi,bilgi,tarafsızlık ve güvenilirlik ister.Bu kadar vasıfların bir arada bulunması olacak değildir her insanda.Ama Öğretmen bu vasıfların tümünü taşıyan bir kişidir.Eğer bu vasıflardan biri eksik olursa o öğretmende eksiklik vardır,görevini tam yapamıyor demektir.O  yüzden Öğretmenlik çok değerli ve kutsal bir meslektir.Geceyi düzenleyen Belediye Başkanı Ali İnci’ye teşekkür eder,tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım” Dedi.
Gününüz kutlu olsun


Başkan Ali İnci de bir konuşma yaparak ” Son onüç yıldır Öğretmenler gününde hep birlikte olduk. Bu yıl Belediye Kültür yayınları içerisinde Çocuklarımız için Dede Korkut hikayeleri adlı kitabı imzalayarak sizlere hediye edeceğiz.Van depremi felaketinde genç öğretmen arkadaşlarımız enkaz altında kaldılar.Hayatını kaybedenleri rahmetle anıyorum.O gençler öğretmenlik yapmak amacı ile ülkemizin bir ucuna gittiler.Belediye Başkanı olmadan önce bende öğretmendim.Belediye Başkanı olduktan sonra da aynı duygularda oldum. Buraya gelmekle bizi şereflendirdiniz.Bundan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.
Dede Korkut Hikayeleri


Program sonunda Başkan İnci, Hendek Belediyesi kültür yayınları içerisinde çocuklar için  bastırılan Dede Korkut Hikayeleri kitabını imzalayarak çocuklara dağıttı.

Hendek Belediye Başkanı Ali İNCİ ve Öğretmenler