Düzenlenen faaliyete ilçemiz Hendek ve il genelinden katılım oldukça yüksekti. Buna göre katılanların isimleri şöyleydi ; Sakarya Orman Müdürlüğü ; Fidanlık Müdürü Hacer DİLAVER, Hendek Fidanlık Şefi Ahmet ÖZDEMİR, Fidanlık Personeli İrfan AKSOY, AKP İl Genel Meclis Üyesi Adem ÖZ ,Hendek İlçe Milli Eğitim müdürü Sabri DOĞAN, Şube Müdürü Melih ENGİN, Nüfus Müdürü Turgay AZIN, İlçe Seçim Başkanı Yaşar DURMUŞ, Hendek Muhtarlar Derneği Başkan Hüseyin BAYKO ve Köy ve Merkez Mahalle Muhtarlarının yanı sıra İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hüdaverdi BAHADIR ve Hendek’te taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Gül Koop 2. Başkanı Mustafa BAHADIR ve yönetimi katıldığı fidan dikme faaliyeti oldukça renkli anlar yaşandı.


Otizm haftası nedeniyle düzenlenen fidan dikme organizasyonunu düzenleyen Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hilal Yanık BAHADIR ın öncülüğünde dikilen 120 kök fidan faaliyetine öğrenci velileri de katıldı.


İlçe Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ali Osman BALOĞLU, Orman Bölge Müdürlüğü, Fidanlık Müdürlüğüne, Fidanlık Personeline ve İl Genel Meclis üyesi Adem ÖZ’e her konuda desteklediklerin den ötürü kurum adına teşekkürlerini dile getirdiğini belirtti. 


Ayrıca düzenlenen bu fidan dikme faaliyetine katılan tüm protokol üyelerine ayrı ayrı teşekkürlerini ileti.