Mahalle sakinlerinden İnci’ye teşekkür Hendek, Yavuzkent ve Sofular Sitesi sakinleri, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi ziyaret etti.

Kemaliye Mahallesi Yavuzkent ve Rasimpaşa Mahallesi Sofular Sitesi sakinleri, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye teşekkür ziyaretinde bulundu. Mahalle sakinleri Başkan İnci’ye, mahallerine ve sitelerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Halkımızın memnuniyeti önemlidir

Başkan İnci, göreve geldikleri günden bugüne kadar Hendek’te büyük hizmetlere imza attıklarını belirterek “ İlçemiz her geçen gün hızla büyüyor. Belediye olarak bizler de hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hizmetlerimizle, halkımızın bizlere vermiş olduğu güvene layık olmaya çalışıyoruz. Yavuzkent Sitesi çevre düzenlemesini yaparak güzel bir görünüme kavuşturduk. Rasimpaşa Mahallemizde de yol, kaldırım ve doğalgaz çalışmaları yaptık. Hanımların en çok istediği olayı, doğalgazı mahalleye getirdik ve sözümüzü tuttuk. Yaz dönemi yine yoğun bir çalışma içerisinde faaliyetlerimize devam edeceğiz. Halkımızın memnuniyeti bizim için çok önemlidir “ Dedi.

Mahalle sakinleri Başkan İnci’ye çiçek vererek, teşekkür etti.