Hendek Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutlayarak, ilçenin her noktasına Kutlu Doğum Coşkusu’nu yaşatıyor.
Kutlama ve kermes
Hendek Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası nedeni ile 15 Nisan’da düzenlediği anma programının ardından Hendek Meydanı’nda kermes açtı. Kuran kursları yararına yiyecek ve giyecek ürünlerinin satıldığı kermese vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.
Dolu dolu bir hafta
Hendek İlçe Müftüsü Ekrem Saylam, Peygamber Efendimiz’in Doğumu sebebi ile kutlanan Kutlu Doğum Haftası’nın toplumun her kesimi tarafından anlaşılması ve gerektiği gibi idrak edilmesi için müftülük olarak çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ifade ederek, Hendek Müftülüğü bünyesinde bulunan tüm görevlilerin vatandaşları Kutlu Doğum Haftası’yla ile ilgili bilgilendirdiklerini ifade etti.

Kan bağışı

Hendek Müftülüğü bunlarla yetinmeyerek Hendek Merkez Büyük Cami Bahçesi’nde Kızılay Kan Merkeziyle birlikte kan bağışı kampanyası düzenledi.  Vatandaşların büyük hassasiyet gösterdiği kan verme kampanyasına katılan vatandaşları ziyaret eden Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, vatandaşlara gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti. Hendek İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Çuhadar ve emniyet müdürlüğünde görev yapan polis memurları da kan vererek kampanyaya destek verdiler.