Hendek protokolü, Hendek Müftülüğü’nde bayramlaştı. Bayramlaşma programı, Jandarma, hastane, Emniyet Müdürlüğü, Melek Nişancı Huzurevi ve cezaevi ziyareti ile devam etti.

Programda bir konuşma yapan Hendek İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin “ Kurban Bayramının birliğimize, beraberliğimize vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Kurban bayramınızı kutluyor, hayırlar getirmesini diliyorum “ Dedi.

Yüreklerin en ağır yükü olan küskünlüklere son verelim

Belediye Başkanı Ali İnci “ Geçen yıl burada bayramlaştığımız ve aramızdan ayrılanlar ver kendilerine Allah’tan rahmet diliyorum. Bayramda, aile büyüklerine, akrabalara, komşulara, arkadaş ve dostlara hürmet ve muhabbetimizi gösterelim. Yetimlerin, gariplerin, yaşlıların ve kimsesizlerin bayramlarını tebrik edip, onların tebessümüyle bayramımızı aydınlatalım. Yaralı gönüllere, umutsuzluğa kapılanlara sevgi ve şefkat eli uzatıp manevi şifa sunalım. Yüreklerin en ağır yükü olan küskünlüklere son verelim. Dünyanın bir çok yerinde maalesef Müslümanlar zulüm görüyor, birbirlerini öldürüyorlar. Bu çok üzücü. Hendek’te birlik ve beraberliği sağlayıp, çocuklarımızın huzur içerisinde yetişmeleri için yoğun gayret sarfediyoruz. Hendek’imiz güzel, bu güzelliğe sahip çıkalım. “dedi.

Her gününüz bayram güzelliği ile geçsin

Kaymakam Mustafa Ayhan’da Kurban Bayramı’nı kutlayarak “Bu güzel bayramı hep birlikte idrak ediyoruz. güzellikleri Allah daim etsin, güzellikleri yaşayan insanlardan nasip etsin. Bayramların güzellikleri vardır, bu güzelliklerin bozulmadan, geçmişteki dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu nice bayramlar geçirelim inşallah. İnsan bir arada yaşayınca güzeldir. Her gününüz bayram güzelliği ile geçsin “ Dedi.

Konuşmaların ardından bayramlaşma programına katılanlar protokol ile bayramlaştı. Bayramlaşma programı, Jandarma, hastane, Emniyet Müdürlüğü, Melek Nişancı Huzurevi ve cezaevi ziyareti ile devam etti.