Hendek Kurban Bayramı, bayramlaşma programı Müftülük Toplantı Salonunda yapıldı.
Hendek Protokolü ve vatandaşlar Kurban Bayramı Bayramlaşma Programında Müftülük Toplantı Salonunda bir araya geldi. İlk gün kurbanların kesilmesinin ardından bayramın ikinci günü Protokol ve vatandaşlar Hendek İlçe Müftülüğü Toplantı Salonu’nda bayramlaştılar. Bayramlaşma programına Kaymakam Mustafa Ayhan, Jandarma Garnizon Komutanı Jandarma Üst Teğmen Hasan Dağcı, Hendek Belediye Başkan Vekili İbrahim Cömert,  Cumhuriyet Savcısı Can Bayır, İlçe Emniyet Müdür Vekili Bülent Ay, İlçe Müftü Vekili Abdülkerim Karabıyık, AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Birlik ve beraberlik

Programda bir konuşma yapan Hendek İlçe Müftü Vekili Abdülkerim Karabıyık “ Bayramlarımızın birliğimize, beraberliğimize vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Dayanışmamızın, kardeşliğimizin ve bütünlüğümüzün devam etmesi dileğiyle, bayramınızı kutluyor, hayırlar getirmesini diliyorum “ Dedi.

Her gününüz bayram tadında geçsin

Kaymakam Mustafa Ayhan da Hendek’te güzel bir bayram geçirildiğini belirterek “ İlçemizdeki birlik, beraberlik ve kaynaşmanın devam etmesi açısından bu tür ortamlar bizler için çok önemli. Bizler de burada görev yapan ve sizlerle birlikte aynı havayı teneffüs eden insanlar olarak sizlerle birlikte bu güzel bayramı kutluyoruz. Kurban bayramının güzel geçmesi için bütün kurumlar çalışıyor. Huzur içerisinde güzel bir bayram geçiriyoruz. Her gününüzün bayram tadında geçmesi dileğiyle bayramınızı kutluyorum “ Dedi.

Bayramlaşma programı, Jandarma, hastane, cezaevi ve Melek Nişancı Yaşlılar Huzurevi ziyareti ile devam etti.