Mutlu ve ufku daha geniş çocuklar yetiştireceğiz , Kur-an Kursu öğretmenlerine sürpriz kutlama

Hendek İlçe Müftülüğü tarafından her ay düzenli olarak yapılan ve Kur-an Kursları’nda ders veren hocaların bir araya geldiği toplantı, Selman Dede Mesire Alanı’nda yapıldı.

Selman Dede Alabalık Restoran’ında yapılan toplantıya Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, İlçe Müftüsü Ekrem Saylam ve Kur- an Kursu bayan hocaları katıldı. Bu ayki toplantıda, hocalara sürpriz yapılarak, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi, Öğretmenler Günü kutlandı.

Öğretmenler Günü kutlu olsun

Yemekte bir araya gelen hocalara bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Ekrem Saylam, Öğretmenlerin, Öğretmenler Günü’nü kutlayarak “ Sizlerle her ay toplantılar yapıyoruz. Bu toplantımızı da Başkanımız Ali İnci’nin misafiri olarak Selman Dede Mesire Alanı’nda yapıyoruz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu ayki toplantımızda 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi sizlerle bir araya gelmek istedik. Hepinizin Öğretmenler Günü kutlu olsun “ Diyerek başarılar diledi.

Mutlu ve ufku daha geniş çocuklar yetiştireceğiz

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci de bir konuşma yaparak “ Sizlerle bir araya gelmekten mutlu oldum. Bu güzel tabloyu görmek beni çok sevindirdi. Sizler çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmelisiniz. Çocuklarımızı daha sevecen bir ortamda, gittiği yerde mutlu ve ufku daha geniş çocuklar olarak yetiştireceğiz. Çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim almaları için imkanlar sağlıyoruz. Çocuklarımızı yetiştirdiğinizden dolayı Allah sizleri mükafatlandırsın “ Diyerek Öğretmenler Günü’nü kutladı.