Sakarya ili Hendek ilçesine bağlı Çamlıca Beldesi sınırlarında bulunan ve yeni açılan bir su fabrikasının nakliye sevkiyatı konusunda yerel kooperatifler arasında yol kesme eylemi yapıldı. 




Geçtiğimiz aylarda acılan ve dün itibariyle sevkiyata başlayacak ken çıkan ilk aracın önünü bölgede yer alan diğer bir kamyoncular kooperatifi tarafından kesilmesi sonucu meydana kelen eylemde, ilk müdahaleyi bölge jandarma ekipleri yaparken olayın sürmesi neticesinde Sakarya ili merkezinden gelen Sakarya Jandarma Alay komutanı Adnan ARSLAN vatandaşların uzlaşma yolunda sakinleştirerek tam bir babacan komutan tavrıyla konuyu ele aldı.



Açılan su fabrikası nın sevkiyatını yapmak isteyen firma ve şu anda yapmakta olan kamyoncular kooperatifi yöneticilerini su fabrikası önünde kısa bir görüşmeleri ardından kamyoncular cay cağında görüşmelere devam eden ARSLAN, yapılan eylem sonrasında çözümler konusunda vatandaşlarla samimi bir şekilde çözümler üretilmesi hususunda bilgiler aldı.



Bölge köylerde yer alan vatandaşların kurmuş olduğu kooperatif, köylerinde kurulan su fabrikasının nakliyesi konusunda kendilerine hiçbir açık kapı burkamadıklarını belirterek, yetkililerin bu konuda çözüm üretmelerini istedi. 



Babacan Alay komutanı ARSLAN nın  olaya yaklaşımı ve geçici çözüm üretmesini aşağıda yer alan videodan izleye bilirsiniz.