Size Üniversiteler Yetmez Hendek’te kitap okuma şenliği

Hendek Belediyesi ve Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi işbirliği ile, Hendek’te Mavi Düşler Eğitim ve Kültür Merkezi“ Size Üniversiteler yetmez “ sloganıyla kitap okuma şenliği yapıldı.

Hendek Muammer Sencer Caddesi’nde yapılan kitap okuma şenliğine öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Okumayı dilimizden gönlümüze indirebilirsek okumuş olacağız

Şenliğe katılan Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. İsmail Güleç, öğrencileri yaptıkları etkinlikten dolayı tebrik ederek “ Kitap okuma etkinliğinizi daha da geliştirebilir bunu geleneksel hale getirebilirsiniz. Şiirler ve hikayeler yazabilirsiniz ve onları etkinlik düzenleyerek okuyabilirsiniz. Hendek Belediyesi de bu konuda size destek veriyor, bu güzel bir olay. Okumak demek yemek yemek gibi bir şeydir. Sadece okuma yetmez, okumayı dilimizden gönlümüze indirebilirsek okumuş olacağız. Burada yapılan okuma etkinliği de okumanın başlangıcıdır “ Diyerek, etkinliğe desteklerinden dolayı Hendek Belediyesi’ni ve etkinliği organize eden Mavi Düşler grubunu tebrik etti.

Konuşmanın ardından, Doç. Dr. İsmail Güleç’e katılımından dolayı çiçek verildi. Daha sonra şenliğe katılanlar kısa bir süre kitap okudu, şenlik sonunda etkinliğe katılanlara aşure ikramı yapıldı.