Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tüm araçları karla mücadele için hazır hale getirerek geceden çalışmalara başladı. Ekipler kar öncesi gerekli tüm önlemleri alıp hazırlıklarını yapmıştı.

23 mahalle yolunda çalışma
Hendek’te Salı günü akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeni ile belediye ekipleri gece boyunca çalıştı. Ekipler merkez mahalleler ve yüksek olan mahallelerde kapalı olan yollarda çalışmalara devam ediyor.  
Kar kalınlığı bazı yüksek mahallelerde 50 cm ye ulaşırken, yolları kapalı olan mahalleler,  Dikmen, Güney, Kadifekale, Aksu, Yeniyayla, Göksu, Kurtuluş, Harmantepe, Eski Bıçkı, Güldibi, Kızanlık, Bakacak, Muradiye, Yeşilvadi, Karadere, Beylice, Bıçkıatik, Çobanyatak, Kırktepe, Esentepe, Hüseyinşeyh, Kocatöngel ve Dereköy’de çalışmalar yapan ekipler karla mücadeleye aralıksız olarak devam ediyorlar.
Ekipler, yağışlar boyunca, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için çalışmalarını sürdürecek.
 

Kimsesizler için 614 61 59
Hendek Belediyesi, Hendek’te kar nedeni ile kapanan yollar ve dışarda kalan kimsesizler için 614 61 59 no’lu telefona bilgi verilmesini istedi. Hendek Belediyesi Zabıta ekipleri de yollarda kaygan zeminlere uyarı tabelaları asarak vatandaşları uyarıyorlar.
TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ