İftar programı, Kur-an-ı Kerim Okuma yarışmasında Türkiye ikincisi olan Recep Karayel’in Kur-an-ı Kerim okuması ile başladı. Ardından ilahiler okundu.


Ramazanda hiç kimse yalnız kalmasın

İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin de bir konuşma yaparak  “Bu birliktelik ve beraberliği hep birlikte yaşıyoruz. Bundan dolayı bu fikri ortaya atan yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Ramazanda hiç kimse yalnız kalmasın. Ramazan ayı, yardımlaşmanın, sevginin, saygının, birlik ve beraberliğin, kardeşliğin ve kardeşlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı aydır “ Diyerek iftar duası yaptı.

Programı nedeniyle iftara katılamayan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi temsilen Başkan Yardımcısı Sinan Baylan programa katıldı.

Baylan, konuşmasında, Başkan İnci’nin programı nedeniyle iftara katılamadığını belirterek, selamını iletti. Baylan “ Başbakanımızın talimatları ile bundan sonra Ramazan’ın 15. Günü yetimler günü olarak kutlanıp, iftar programları düzenlenecek. Ramazan’ınız hayırlı olsun. Allah inşallah sizlerle birlikte güzel bir bayram geçirmeyi nasip etsin" dedi.