AK Parti Hendek Kadın Kollarının düzenlediği İstiklal Marşını Anneler okuyor yarışması düzenlendi.

Hendek Belediye Ticaret Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen İstiklal Marşını Anneler okuyor yarışmasına SAÜ Hendek Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Rahmi Karakuş,AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek,Yönetimi,AK Parti  Erenler  İlçe Kadın Kolları Başkanı Nagihan Çolakoğlu, Akyazı Kadın Kolları Başkanı Bilgen Fırat, AK Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Gülşen Fatma Dursun,Yönetimi,İl Genel Meclis Üyesi Adem Öz,İlçe Tarım Müdürü Temel Ata, yarışmacılar ve Vatandaşlar katıldı.
İstiklal Marşını Anneler Okuyor yarışmasına katılan 13 yarışmacı annenin Jüri üyeliklerini Doç.Dr.İsmail Güleç,Doç.Dr.Havva Yılmaz ve Yard.Doç.Dr.Mehmet Özdemir yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını AK Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Gülşen Fatma Dursun yaptı.Dursun açılış konuşmasında “Bu yarışmaya katılarak bende varım diyen yarışmacı annelerimizi tebrik ve takdir ediyorum.Bazısı çalışıyor,bazısı ev hanımı çoluk çocuk sahibi,bir çok sorumlulukları olan bu cengaver kardeşlerim gerçekten örnek alınacak cesaretle yarışmamıza katıldılar.


Bu ülke lazı,kürdü,gürcüsü,abazası ile öyle bir karıldı harcı ki,memleketin adı vatan oldu,ülke oldu,devlet oldu.Bugün bu harcı karıştırmak isteyenler var,ancak bunu başaramayacaklar.Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.


Ali Kemal Sofu ve İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek günün mana ve önemini anlatan kısa bir konuşma yaptılar.Konuşmaların ardından 13 Anne birbirinden güzel bir şekilde İstiklal Marşını okuyarak izleyenlerin takdirini topladılar.Yarışma sonucu İstiklal Marşını okuyan 1. Anne Nagihan Çalışkan ,2-Nejla Yıldız ve Üçüncü Rabia  Şeşen oldu.
Dereceye giren Annelere Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin hediyesi olarak Tablet PC Bilgisayar hediye ettiler.Tüm yarışmacı adaylarına da Teşekkür Plaketi takdim edildi.AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülşen Fatma Dursun,İlçe Tarım Müdürü Temel Ata’ya Teşekkür plaket takdim ederken, İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek’e ve jüri üyelerine çiçek takdim etti.