Kazalar genel olarak 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet yürüten fabrikalarda yaşanıyor.  İşte o kazalardan bazıları;

2. Organize Sanayii Bölgesi’nde 07 Temmuz Pazartesi günü saat  08.30 sıralarında;  R.T. fabrikasında çalışan S.Ş. makineye elini çarpınca yaralandı.

2. Organize Sanayii Bölgesi’nde 7 Temuuz Pazartesi günü saat 07.30 sıralarında;  A.A. fabrikasında çalışan  M.T. metal arabaya sağ ayağını sıkıştırması sonucu yaralandı. 

2. Organize Sanayii Bölgesi’nde T. isimli iş yerinde çalışan E.K.ayağının takılması sonucu düşerek yaralandı.

2. Organize Sanayii Bölgesi’nde A. fabrikasında çalışan C.D’nin eli makineye çarpınca yaralandı. 

07 Temuz Pazartesi günü saat 23.30 sıralarında  Z.S çalıştığı işyerinde ürünleri fırına kurutmak için koyduğu esnada ürün arabası ile fırın arasına sol kolunu sıkıştırdı. Sıkışma sonucu kırık meydana geldi. 

Kazadan sonra tedavi altına alınan ZS’nin sağlık durumu iyi. Olaya ilişkin olarak tahkikat evrakı oluşturuldu. 

E.Ç işyerinde spiral taşı ile demir kestiği esnada spiral taşı patlayarak sol eline geldi. E.Ç spiral taşı parçasının eline işaret etmesi sonucu  eline isabet yaralandığını, kimsenin kusuru kabahatinin olmadığını, sağlık durumunun iyi olduğunu, Bu olay sebebiyle kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup; olayla ilgili düzenlenen tahkikat evrakı C.Başsavcılığına ikmalen gönderilecektir.