İnci, İşçi Bayramını kutladı

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

1 Mayıs İşçi Bayramı tüm çalışanlar ve alın terini üretime dönüştüren emekçiler için özel bir anlama sahiptir.

Pek çok ülkede, işçi hareketinin sosyal ve ekonomik kazanımlarını bayram olarak kutladığı bu anlamlı günün, ülkemizde de resmi tatil ilan edilmesi, sevindirici bir gelişmedir. Toplumsal barışa hüviyet kazandırmak adın1 Mayıs İşçi Bayramı, Emek ve Dayanışma Günü, insanlarımızı tedirgin eden anlayıştan uzak, bahara girerken tüm insanların ailesiyle, arkadaşlarıyla hep birlikte Bayram havasında kutlayacağı bir gün olarak anılmalıdır. Çünkü 1 Mayıs, şiddetin, kavganın, çatışma ve gerginliğin günü değil, birliğin, beraberliğin, dayanışmanın, mücadelenin, barışın, kardeşliğin, demokrasinin ve baharın günü olmalıdır.

Hendek Belediyesi olarak çalışan işçilerimizi büyük bir ailenin üyeleri gibi görüyoruz. Belediyemiz işçi haklarına karşı gösterilen hassasiyet ve işyeri barışı konusunda örnek belediyeler arasındadır. Belediyemizde sağladığımız bu güzel ortam, hem yönetimimizin, hem de yetkili sendika ve işçi kardeşlerimizin ortak çabalarıyla gerçekleşmiştir. Güçlü ve zengin bir toplum hedefine ancak, işçi-işveren arasındaki uyumu sağlayarak ve emeği istismar etme den, üretimi artırarak ulaşabiliriz.

En yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın gücünün kutlandığı bu günde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyor, barış ve huzur içinde geçmesini temenni ediyorum.