Yıldırım Beyazıt’a yağmur suyu hattı

Hendek’te hummalı çalışma


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Hendek Belediyesi ve SASKİ işbirliği ile 1700 metre uzunluğundaki Yıldırım Beyazıt Caddesi’ne yağmur suyu hattı çalışması başladı.

D100 Yan yol ile Servetiye Caddesi arasındaki Yıldırım Beyazıt Caddesi hastane yoluna bağlanacak. SASKİ Ekipleri kazı çalışmalarına başladı. Yağmur suyu hattı çalışması tamamlandıktan sonra Yıldırım Beyazıt Caddesi’nde asfalt çalışmasına başlanacak.

1700 Metrelik caddede çalışma başladı

Çalışmaları yerinde inceleyen Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, ekiplerden bilgi alarak “ Yıldırım Beyazıt Caddesi’nde ihtiyaç olan altyapı çalışmalarımızı başlattık. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve SASKİ Genel Müdürümüz ile birlikte caddede incelemelerde bulunduk. Altyapı çalışması ile ilgili gerekli çalışmalar yapıldı ve kazı işlerine başlandı. 1700 metre uzunluğundaki caddemizde yağmur suyu hattı çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte asfalt çalışmasına başlanacak. Hastane yoluna bağlanacak olan önemli arterlerden birisi Yıldırım Beyazıt Caddesi, yapılacak olan çalışmalarla güzel bir görünüme kavuşurken ulaşım açısından da kolaylık olacak.  Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn Zeki Toçoğlu’na yapılan çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun “ dedi.