Hendek İlçesinde Harita ve Mühendislik, Danışmanlık konusunda hizmetler sunmak amacıyla kurulan Hendek Lale Güngör Harita Mühendislik ve Danışmanlık ofis açılışı bu gün saat : 11:00 de yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Hendek ilçe Merkezinde Bulunan Hendek Plaza nın ikinci katında Harita Mühendisi Lale Güngör tarafından açılan Harita Mühendislik ve Danışmanlık Ofisi açılış törenine Hendek İlçe Kaymakamı Mustafa Ayhan , Hendek Belediye Başkanı Ali İnci,Hendek Yeni İlçe Emniyet Müdürü Metin Çetgeroğlu, Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek Ak Parti Eski İlçe Başkanı ve Sakarya Ak parti  yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal, Sakarya Ak Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Ak Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, Hendek Ak Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Gülşen Fatma Dursun,Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Sakarya Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu , Hendek AK Parti Kadın Kolları üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaşın katılımıyla açıldı.

11:00 olarak belirtilen açılış saati yine sarkarak 11:44'ü bulması gelen konukların bir kısmının açılışı beklemeden geri dönmesine sebep olduğu gözlerden kaçmadı. 

Öyleki Açılışlar da uzun bekleyişler yaşanması konusunda bu bir ilk olmadı, Zamanlama konusunda oldukça yerinde bir açılış olduğu gözlemlendi.

Diğer yandan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci nin her açılışta alışkanlık haline getirdiği Açılış esnasında kurdeleyi kesen makası geri vermesi hususu bir kez daha dile getirdi. 

Diğer Yandan Davet Edilmesine rağmen Açılaşa Katılmayan Hendek İlçe Müftüsü Ekrem Saylan nın Her Açılışa Katılarak açılışları duvalar eşliğinde yapılması hususu bu açılışta yaşanmazken, katılmama sebebi henüz öğrenilemedi. 

Düzenlenen açılışa katılan konuklar'için hazlanmış bir birin den güzel hamur işleri ve dolmalar konukların damak tadını oldukça etkiledi.

Açılışa Katılan Herkes ile ilgilenme fırsatı bulan Harita Mühendisi Lale Güngör, açılışa katılan herkes den helalik istiyerek teşekkürlerini dile getirdi.