GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPIYORUZ

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, engelli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama noktasında kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek “Her fırsatta hastalarımız, engellilerimiz, yaşlılarımız başta olmak üzere her kesimden vatandaşımızın ziyaretine gidiyoruz.”dedi.

155 adet tekerlekli sandalye

Hendek Belediyesi son 3 yılda engelli vatandaşlara 40 akülü araç, 115 manuel araç dağıtırken hasta ve yatalak hastalara ise 211 havalı yatak, 211 hasta yatağı dağıttı. Engellilerin yaşamlarını kolaylaştırıcı hizmetlerin yanı sıra onları eğiterek meslek sahibi yapmayı amaçlayan Hendek Belediyesi girişimcilik ve meslek kursları açarak iş sahibi olmalarına katkıda bulunuyor.

211 havalı hasta yatağı

Konuyla ilgili açıklama yapan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, engelli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama noktasında kapılarının her zaman açık olduğunu vurgulayarak, medikal desteklerin engelli ve yatalak vatandaşlar için önemli olduğunu belirtti. Başkan İrfan Püsküllü, “Her fırsatta hastalarımız, engellilerimiz, yaşlılarımız başta olmak üz DÜZELETre her kesimden vatandaşımızın ziyaretine gidiyoruz. Bizlere en büyük gücü veren de bu ziyaretler. Onlara belediye hizmetlerini ulaştırdığımız gibi halini hatırını sormak da büyük mutluluğa sebep oluyor. Bizleri gördükçe gözlerinin içi gülüyor. Çünkü insanlar bir süre sonra hatırlanmak istiyor. Bizler de buna önem veriyor, ziyaretlerimizi ihmal etmiyoruz.  Medikal destekler ve ziyaretlerin yanı sıra onların daha rahat yaşayabileceği bir Hendek için çalışıyoruz” dedi.