Kargalı Hanbaba köyünde bir evin üzerine dev çam ağaçları yıkılırken evde kimsenin olmaması faciayı önledi. Hendek’e bağlı çok sayıda köyde fırtına çatıları uçurdu yıkılan ağaçlar yolları kapattı. Köylerde büyük maddi hasar var. Yıkılan direkler ve ağaçların tahrip ettiği elektrik telleri nedeniyle bir çok köy ve yerleşim merkezine elektrik verilemiyor..

Hendek - Şiddetli Lodos Hendek ve köylerini de vurdu. Çok sayıda köyde yıkılan ağaçlar yollara devrilerek ulaşımı aksatırken, bir çok evin çatısı uçtu,yıkılan ağaçların vurduğu evlerde  büyük maddi hasar meydana geldi. Kalayık köyünde bir çiflik evinin bahçesindeki ahır ve tavuk kümesleri fırtınada yerle bir olurken çok sayıda tavuk yıkılan enkaz altında telef oldu..

 Kargalı Hanbaba köyünde ise facianın eşiğinden dönüldü. Köyde bulunan bir evin önündeki iki büyük çam ağacı fırtın etkisiyle evin üzerine devrildi. Şans eseri evdeki ailenin Hendek şehir merkezindeki evlerinde kalmaları olası bir faciayı engelledi. Bütük maddi hasar meydana gelen evin üzerine devrilen çam ağaçlarının görüntüsü görenleri evde kalanlar olduğu endişesiyle köy halkını seferber etti.Köy sakinleri  ev halkının Hendek şehir merkezinde olduğunu öğrendikten sonra rahat bir nefes aldı..Yollara devrilen ağaçlar köylüler ve ekipler tarafından kesilerek yollar kısa sürede yeniden ulaşıma açıldı. 

112 Telefonları Susmadı

Fırtına bir çok yerde paniğe neden olurken, çatılardan uçan kiremitler yada uçan cisimler yaralanmalara da neden oldu. Öte yandan lodos nedeniyle çok sayıda soba zehirlenmesi vakasıda gerçekleşti. Gece boyunca telefonları susumayan 112 acil servis ambulansları sabaha kadar gelen ihbarlara müdahale etti. Birçok kişi hafif yaralanırken başından yaralanan bir kişi hastanede tedavialtına alındı. Sağlık durumu iyi olan kişinin ilk tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildiği ifade edildi..