Sakarya İli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün hazırlamış olduğu proje kapsamında Hendek ilçesinde “Özürlülerin evde bakımı” konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Hendek Belediyesi Rasım Paşa Kültür Merkezinde düzenlenen “Özürlülerin evde bakımı” konulu toplantıya Sakarya aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kerem TOPRAK , Sakarya üniversitesi Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Yusuf GENÇ, Sosyal Uzmanı Fatma SARIOĞLU, Hendek Melek Nişancı Huzur Evi Müdürü Barış AK ve Hendek Belediyesi Bel – İş Müdürü Ahmet SARIOĞLU ile hendek ilçesindeki özürlü vatandaşlara evde bakım yapan aile fertleri katıldı.

Hendek İlçesi Genelinde 246 aile nin özürlü vatandaşa evde bakım hizmeti yapıldığı öğrenilen toplantıda.Hendek İlçesinde Bu tarz organizasyonların düşünülmesi ve yapılmasına büyük destek veren Hendek Belediyesine ve Hendek Belediye Başkanına teşekkürlerini dile getiren Sakarya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kerem Toprak programa ilgi gösteren ve katılan herkese teşekkürlerini dile getirerek, bu tarz programların sürdürüleceğini belirtti.

Programa katılan aile bireylerine Ev de bakım hususları konusunda genel bilgilendirmelerin yapıldığı toplantı Sakarya genelinde hizmetler sunan Sakarya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün evde bakım hizmet kalitesini yükseltmeyi amaçlayan bir anketi katılımcılarla paylaşıp doldurmasıyla son buldu.