Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Dik ve yönetimi, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi makamında ziyarette bulundu.


Başkan Dik, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye, engellilere yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, 10 Aralık Çarşamba günü Orhan Gazi Kültür Merkezi’nde düzenleyecekleri etkinliğe davet etti.


Engelleri birlikte aşıyoruz


Başkan İnci, her insanın bir engelli adayı olduğunu belirterek “ Biz ilçemizde engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalar yaptık. Onlara akülü ve manuel tekerlekli sandalyeler vererek sokağa tek başına çıkabilmelerini sağladık. Cadde ve sokaklarımızı onların rahatça dolaşabilecekleri şekilde yaptık. Onları sosyal hayata kazandırmak adına iş ve meslek sahibi yapıp, çeşitli kurslar açıyoruz. Onların yuva kurmalarına destek oluyoruz. Hendek’te yapılan çalışmalar örnek olup, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile ilk defa “ Engelsiz Kent “ protokolü imzalandı. Engelli vatandaşlarımız yalnız değil, biz engelleri onlarla birlikte aşıyoruz. Hendek’te engel yok “ Dedi.


Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Dik, Başkan İnci’ye, engellilere vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek plaket verdi.