Sakarya ili hendek ilçesinin çeşitli bölgelerinde yan yatmış  ve sağlamlaştırma çalışmaları yapılmamış, elektrik direkleri kış öncesinde adeta kesintilere davetiye çıkarıyor. 

Çeşitli bölgelerde yapılan geziler esnasında objektiflerimize takılan görüntüleri, çalışmaların nedenle itina ile yapıldığının gözler önüne seriyor.

Öyleki ilçemiz genelinde Cumartesi ve Pazar günlerinde planlı bakım çalışmaları adı altında halka kesinti yaşatani Hataa ilçe merkezinde yer alan belirli mahallere zaman zaman enerji veremeyen bir kurum nedenli Gebze den yönetile biliyor ise, ilçe yöneticileri nin, sorularla karşı karşıya kalmamak için Sakarya merkeze yönlendirdikleri bir kurum hizmet vermektedir.

Öyle ki elektik gibi çok zaruri bi, ihtiyaç bu denli önemsenmeyen bir yönetim ile yönetilmekteki, aşağıdaki yer alan fotoğraflarla siz çok değerli kamu ayu ile paylaşmaktayız. 

Diğer yandan İlçemiz Hendek'te bir tek ödeme noktası olan ve bu ödeme noktasınında sözde ödeme noktası olduğu belirtmekte fayda olduğunu düşünüyoruz,  ne denli kurum ödeme noktasının bir tane olması hadi bir yana halkın ödeme yapa bilmesi için sıra sıra kuyruklar oluşturdukları bu devirde buncası dedirten zihniyetlerin biran önce halkın kolaylıkla ödeyebileceği noktalar oluşturmaları gerektiği şüphesizdir. 

Gelelim Kesilen Saatlerin açılma durumuna öyleki bir kaç ay önce hazırladığımız bir haber'de vatandaşın saatini kesen sonrada, açmayı unutan ve 1 hafta süre ile bu gün yarın oyalayan bu kurum hala nasıl denetlenmiyor, hala nasıl hizmet verdiği akıllara yüzlerce soru işareti getirmektedir. 

Öyleki kesmedikleri saat'e kesti açtı bedeli yazan, açmadıkları saati açmış gibi gösteren Hendek İlçesine sözde hizmet veren, sorulduğunda "açma ekipleri ayrı , kesme ekipleri ayrı, biz de emir kuluyuz" diye yanıt aldığımız özel ekipler, hendek ilçesi halkına adeta yaka sirkelettirmektedirler. 


Şimdi bunca şey nasıl bir biri ile alakalı diyeceksiniz, hizmet bir biri ardına gelen bir zincirdir, bir noktasında sıkıntı var ise tüm noktaları bundan etkilenir, öyleki Uzaktan böyle zaruri ve riski bir iş yönetilemiyor ise, halkın eli ayağı olan böyle zaruri bir ihtiyacın, yönetiminin daha özen gösterilerek yapılması gerektiği, özellikle yöneticilerinin daha bilinçlenmesi, ödeme noktalarının da daha artırılması gerektiği ilçemiz hendek için bir gerçektir. 

Umarız bu haber sonrasında bu kurum kendisine ve ekibine biraz olsun, önem vererek, vatandaşın gözüyle analizler ve çözümler üretir.