Sakarya ili Hendek İlçesinde dün düzenlenen Hendek Belediyesi Sanat kursları ( Hesmek) kursiyerlerinin düzenlemiş olduğu fotoğraf, ebru , resim sergisi sonrasında fotoğraf kursiyerleri sergilenen resimlerinin satılarak muhtaç bir ailenin giderlerinin karşılanması için fotoğrafları satışa çıkardı.

4 Haftalık kısa bir süre de hazırlanan fotoğraf kursları sonrasında uygulamalı derslerle desteklenen Hendek Belediyesi Sanat Kurslarının fotoğraf kursiyerleri, Akyazı Çiğdem yaylası ve Hendek ilçesinin çeşitli bölgelerinde çekmiş oldukları fotoğrafları Hendek Belediyesinin desteği ile çeşitli ebatlarda çerçevelenerek dün sergide ziyaretçilerin beğenisine sunulmuştu.


30 Fotoğraftan oluşan ve farklı estanteneler içeren fotoğraflar büyük beğeni toplamıştı. Fotoğrafların engeli bir aileye destek olunması için satışına karar veren kursiyerler kendi arzuları ile fotoğraflarının satılarak engeli bir aileye destek olma konusunda hem fikir oldular.

Düşüncenin temelinde Sakarya üniversitesi Zihinsel engelliler öğretmenliği 1. Sınıf Öğrencisi Esra Özlem KAŞIKÇI olduğunu öğrendiğimiz bu düşünceli öğrenci tarafından yürütülen kampanya bir destek’te siz çok derli okurlarımızdan beklediğimizi iletmek istedik.

Yapmanız gereken bu konuya katkıda bulunmak ister iseniz 17 Mayıs Perşembe günü saat: 14:00’e kadar Esra Özlem KAŞIKÇI’ya 0264 600 12 00 nolu telefon dan ulaşarak, sergide sergilenen 30 fotoğraftan beğendiğiniz her hangi birini engeli bir vatandaş yararına satın alarak bu kampanyaya katkıda buluna bilirsiniz.