41 Kere Maşallah

Dualar AK Parti için

Yoğun yağmura rağmen binlerce insan mitinge akın etti, Hendekliler Başkanını sevgi seli ile kucakladı. Başkan İnci, 41 muhteşem projeyi açıkladı.

Engelli vatandaşlar da Başkan İnci’yi yalnız bırakmadılar.

30 Mart 2014 seçimlerine bir gün kala AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı düzenlediği mitingle gövde gösterisi yaptı. Mitinge binlerce vatandaş katıldı. Vatandaşlar ellerinde AK Parti Bayrakları ve attıkları sloganlar ile Hendek’i adeta inlettiler. Miting boyunca bir bayanın sürekli dua etmesi dikkat çekti. Mitingte AK Parti Gençlik Kolları tarafından bayrak reklamı canlandırıldı.

Binlerce kişi katıldı

Muammer Sencer Caddesi otoparkta gerçekleşen mitinge Orman Eski Bakanı Osman Pepe, AK Parti Sakarya Milletvekilleri, Sakarya Eski Milletvekili Recep Yıldırım, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, Hendek Gençlik Kolları Başkanı Bilal Deniz, Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, belediye meclis üyesi adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Belediyecilik AK kadroların işidir

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, selamlama konuşması yaparak “ Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Belediyecilik AK kadroların işidir. Başkanımız Ali İnci’nin hizmetleri ortadadır. Başkanımızın yaptıkları yapacaklarının teminatıdır “ Dedi.

Sözlerimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz

Hendek Belediye Başkanı ve AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali İnci, yeni döneme 41 muhteşem proje ile hazırlandıklarını belirterek “ 1999 Seçimlerinde söylediğimiz bir söz vardı. Türkiye’nin incileri, İstanbul, Ankara, Körfez, Adapazarı, Akyazı ve daha niceleri dedik. Hendek bu kervanın en önünde olacaktır dedik ve en önünde yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yine vermiş olduğumuz bir söz var, bizim hizmet anlayışımız, haktan aldığımız kuvvet, halktan aldığımız vekaletle, halkımıza yapacağımız hizmette, ölüm öncesi halka, ölüm sonrası hakka vereceğimiz hesabın bilinç ve şuuru ile çalıştık. Sizlere bu şekilde hizmet ettik. 15 Yılda, her beş yılda bir verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Son seçim beyannamemizde vermiş olduğumuz sözleri de tek yerine getirdik. Eski Orman Bakanımız Osman Pepe’ye, Hendek halkı adına teşekkür ediyorum. 150 dönüm Hastane alanı, Üniversite yeri, Parkshop’un yanında eğlence dünyası olarak yapacağımız 1500 dönüm yer, Selman Dede Mesire Alanı’nı ve Bayraktepe’nin yerini veren ve bunların mimarı olan Osman Pepe’ye teşekkür ediyorum. Başbakanımızın Hendek ziyaretinde kendilerine söz vermiş olduğumuz Spor Salonumuzu da tamamladık. Başbakanımız, bakanlarımız ve vekillerimize de teşekkür ediyoruz. Eski Sakarya Milletvekilimiz Recep Yıldırım’ın da hastanenin yapımında katkıları büyüktür, kendilerine teşekkür ediyoruz. Beni yalnız bırakmadılar, bende Hendek halkını mahcup etmedim “ Dedi.

Bu oyunlara müsaade etmeyelim

AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, “Beraber ıslandık bu yollarda” diyerek “ Hendek Belediye Başkanımız hizmet adamıdır. Bu hizmetler Türkiye’de hatta Dünya’da ses getiriyor. Türkiye’nin neresine giderseniz gidin, Hendek deyince Ali İnci derler. Bizim aldığımız bir terbiye ve talimat var. Hakka hizmet, halka hizmet. Biz bu şiarla yetiştik. Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Şu yağmurda bile bu coşku ile bu seçim, yerel seçimden çıktı, genel seçim gibi oldu. Ülkemiz üzerinde çok büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunlara müsaade etmeyelim. Hendek’te Ali İnci bir hedef koydu. O hedef çok önemli. Hendek’ten %85 oy istiyorum dedi, bu oyunları bozabilmek için. Hendek Kurtuluş Savaşı’na uçak gönderen bir ilçedir. Hendek tarihi misyonunu devam ettirerek bu oy oranını yakalayacaktır. Ali İnci bunun için bu ulaşılmaz hedefi koydu. Hep birlikte bu yolda yürümeye var mıyız? Hendek ve Sakarya’ya destek verelim “ Dedi.

Bu Bayrak inmeyecek, bu millet eğilmeyecek

Orman Eski Bakanı Osman Pepe de bir konuşma yaparak “ 30 Mart’ta bir yerel seçime gidiyoruz. Dışardan ve içerden yapılan çirkin saldırılarla Başbakanımız ve partimizi bitirme hareketleri yapılıyor. Milletin duası ve halkın desteğiyle, bu Bayrak inmeyecek, bu millet eğilmeyecek. Biz tarihte pek çok başarılara imza atmış bir milletin evlatlarıyız. Son oniki yılda AK Parti’nin Türkiye’de yaptıklarını bu millet unutmuyor ve takdirle karşılıyor. Sizlerin desteği artarak devam ediyor, bu seçimlerde de milletimize güveniyoruz, inanıyoruz ve milletimiz de bizlere güveniyor. Biz biliyoruz ki Hendek’te Ali İnci’nin yaptıklarını da milletimiz görüyor ve belediyecilikte AK Parti’nin bir marka olduğunu biliyor “ Dedi.

Hizmetin adresi AK Parti’dir

Programı nedeniyle mitinge geç katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da halka seslenerek “ Sizler hizmetin adresini biliyorsunuz. Hizmetin adresi AK Parti’dir. AK Partili belediyelerdir. Onun için hep birlikte güçlü olacağız. Hendek’te Ali İnci, Büyükşehir’de Zeki Toçoğlu ve Ankara’da hükümetimizi destekleyeceğiz. Bu işler güçle, kuvvetle olan işlerdir. AK Parti’mize kumpas kuranlara pazar günü cevabını vereceğiz inşallah” Dedi.

Reklam gerçek oldu

Program sonunda AK Parti kadrolaro vatandaşı selamladılar. AK Parti’nin son yapılan Bayrak reklamı Hendek’te gerçek oldu. Ak Parti Hendek İlçe Gençlik Kolları tarafından yapılan reklam çalışmasının benzeri büyük beğeni topladı. Kule yapan gençlerin Bayrak açmaları coşkuyla karşılandı.