Hendek’te durmak yok

Hendek Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Hendek’in her noktasında çalışma yapıyorlar

İlçe genelinde yolların iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçenin farklı bölgelerinde yaya kaldırım düzenlemeleri ve tamirat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Çözüm odaklı

Kilitli parke taşı ve bordür taşı döşemesinin ardından kilit parke tamiratı ve yaya kaldırımı çalışmalarını gerçekleştiren Fen İşleri ekipleri eş zamanlı olarak yaya kaldırımı yapım çalışmalarını sürdürüyor.  Hendek Belediyesi Fen İşleri ekipleri Kemaliye Mahallesi 1193 No’lu sokakta 100 metre gidiş 100 metre geliş olmak üzere yaya yolu, bordür ve dekoratif aydınlatma çalışması yaparken diğer yandan Çamlıca Mahallesi’nde Telekom çalışması sırasında bozulan kilit parke tamiratını yapıyorlar.

Yaya güvenliği için kaldırım çalışması

İlçemizde üst yapı düzenlemeleri kapsamında yaya güvenliğini ön planda tutan kaldırım çalışmalarına da önem verdiklerini belirten Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, “Halkımıza yakışan hizmetleri yerine getirmek adına yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında çözüm odaklı iş programımız geniş yelpazede uygulanıyor. Vatandaşlarımıza yönelik sürdürdüğümüz üst yapı çalışmaları karşısında halkın memnuniyetini artırmak için yoğun bir çalışma temposu içine girdik. Çalışmalar sırasında halkımızın gösterdiği anlayış ve sabır için herkese teşekkür ederim” dedi.

Ekipler cadde ve sokakları tarıyor

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı tamirat ekipleri ilçe genelinde alt yapı geçmesi ve kullanımdan kaynaklanan bozuklukları tek tek onararak yolları şık ve güvenli hale getiriyor. Haftalık iş programı çerçevesinde belirlenen mahallelerde çalışma yapan ekipler ring halinde tüm sokak ve caddeleri tarıyor.

Otopark girişine düzenleme

Hendek Belediyesi Fen İşleri ekipleri ayrıca Gaffar Okkan Bulvarı, Halkbank ve Denizbank arası Otopark girişinde düzenleme yaparak trafikte meydana gelen aksamayı düzenledi.