Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde düzenlenen iftar programları devam ediyor. İftar sofrası bu sefer de Hendek’te kuruldu. İlçe merkezinde gerçekleştirilen iftar programına 3 bin kişiyi aşkın Hendekli katıldı. Başkan Toçoğlu masaları tek tek dolaşarak vatandaşların Ramazan ayını kutladı.
 
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından ilçelerde düzenlenen iftar programları devam ediyor. Hendek ilçesinde gerçekleştirilen iftar programına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Sakaryaspor Başkanı Vedat Yaşlıca, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ve Hendekliler katıldı. İftar öncesinde Başkan Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi makamında ziyaret etti. Ziyaretten sonra iftar sofralarını tek tek dolaşan Başkan Zeki Toçoğlu, Hendeklilerin Ramazanlarını kutladı. Daha sonra iftar yemeğine geçildi.
 
3 bin kişilik iftar

Hendeklilerle birlikte iftarını açan Başkan Toçoğlu ve beraberindekiler, iftar sonrasında Hendek Merkez Büyük Camii bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti. Bu sene ilçelerde düzenlenen iftar programlarında vatandaşların ilgisinden çok memnun olduğunu belirten Başkan Zeki Toçoğlu, “Dolu dolu bir Ramazan ayı yaşıyoruz. Bu sofralarda binlerce vatandaşımızla birlikte iftar yapıyor, onlarla sohbet ediyoruz. Hemşerilerimizin ilgisinden çok memnunum” diye konuştu. AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik vatandaşlarla aynı sofrada buluşmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ise, “Çok güzel bir Ramazan akşamı yaşadık. Bu güzel ortamı bize sağlayan Zeki Başkanımıza ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.