Başkan İnci “ Hendek hepimizin, ilçemizin bu günlere gelmesinde herkesin emeği vardır “

Hendek Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında komisyona havale edilen, yeni açılan cadde ve sokaklara isimlerin verilmesi maddesi görüşülmek üzere, meclis olağanüstü toplandı.

Komisyon tarafından, yeni açılan, isimsiz cadde ve sokaklara isimler verilmesi ile ilgili hazırlanan çalışma ile ilgili, meclis üyeleri bilgilendirilirken isim önerilerinde bulunuldu.

Fikir alışverişinde bulunulan toplantıda cadde ve sokaklara isimlere verilmesi maddesi, ikinci kez daha kapsamlı bir çalışma yapılması için oy birliği ile komisyona havale edildi.

Toplantı sonunda, işyerlerinin dış cephe kaplaması ve çevre düzenlemesini yaparak şehir estetiğine katkıda bulunan esnaflara, Başkan İnci tarafından teşekkür belgesi verildi.

Başkan İnci, esnaflara teşekkür ederek “ Şehrimizin güzelliği açısından meclisimiz tarafından bir karar almıştık. İlçemizdeki binaların dış cephelerinin sıva ve boyalarının yapılmasıyla, Hendek’imize yeni bir vizyon kazandırmak için yola çıktık. Binalarının dış cephesini ve çevre düzenlemesini yapan bazı esnaflarımızı tespit edip burada bir araya getirdik. Onlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Yine tespitlerimiz devam ediyor. Şehrin içerisinde bulunan nalbur dükkânlarımıza da yeni yer tahsis ettik ve yeni yerlerine geçtiler. Onları da ayrıca bir araya getireceğiz. Hendek hepimizin, ilçemizin bu günlere gelmesinde herkesin emeği vardır.