3 yaşındaki çocuk toksinle zehirlendi

 

Hendek’te 3 yaşındaki bir çocuk toksin madde ile zehirlendi. 28 Temmuz Perşembe günü meydana gelen olayda 3 yaşındaki Ö.K.A toksin madde içerek zehirlendi ve ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı. Buarada tedavi edilen Ö.K.A taburcu oldu. Olayla ilgili tahkikat evrakı oluşturuldu.

 

İş kazası

 

Hendek’te sık sık yaşanan iş kazalarına bir yenisi eklendi. M.O makineye parmağının sıkışmasıyla  hafif şekilde yaralandı. Olayla ilgili olarak tahkikat evrakı oluşturuldu.

 

Darp vakaları

 

Hendek’te aralarında husumet bulunan iki kişi arasında darp olayı yaşandı. 30 Temmuz Çarşamba günü yaşanan olayda S.B, Ç.B tarafından tarafından darp edildi. Şüpheli, ifadesi alındıktan sonra Cumhuriyet savcısının talimatı ile serbest bırakıldı.

 

Diğer bir darp vakası ise 25 Temmuz Cuma günü Dereköy Mahallesi’nde meydana geldi. A.Ç, tartıştığı A.Ç’yi darp etti.

 

Hamitli Mahallesi’nde ise 28 Temmuz Pazar günü N.İ alışveriş yaptığı sırada tartıştığı mağaza müdürü M.U’yu darp etti.

 

Hendek Göksu Mahallesi’nde de 29 Temmuz Salı günü L.A ve M.A arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce iki şahıs birbirini yumruklamak suretiyle darp etti. Kavga esnasında M.A’ya ait 9 mm çapındaki ruhsatlı tabancası Cumhuriyet savcısının talimatı ile muhafaza altına alındı.

 

İki ayrı otomobil kazası yaşandı

 

Hendek’te iki ayrı otomobil kazası meydana geldi. 28 Temmuz Pazartesi günü Nuriye Mahallesi’nde M.C.T kullandığı otomobille C.G’nin kullandığı otomobile çarpınca bir kişi yaralandı.

 

Yeşilyurt Mahallesi’nde de 29 Temmuz Salı günü meydana gelen kazada M.K’nin kullandığı

otomobil, A.A’nın kullandığı otomobile arkadan çarptı. Meydana gelen kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı.