1500 kişilik kapalı spor salonu vaktinden önce bitecek

Kapalı Spor Salonu inşaatı hızla yükseliyor. 2009 seçim beyannamesinde salon sözü veren Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, sözlerini tek tek yerine getiriyor. İleriye dönük bir yatırım olan Kapalı Spor Salonu 1500 kişilik olup, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ihalesi yapıldı. 3 Ağustos 2011 tarihinde yapımına başlanan ve iş bitirme süresi 700 gün olan Hendek Kapalı Spor Salonu’nun, iş bitirme süresinden daha kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Çeşitli spor dallarında büyük başarılara imza atan Hendek, yeni yapılan spor tesisleri ile başarılarını kat kat artıracak. Yeni yapılacak kapalı spor salonunda, her dalda salon sporu yapılacak.

Her dalda başarı

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek’in her dalda olduğu gibi sporda da büyük başarılara imza attığını belirterek “ İlçemiz sadece Sakarya’da değil, Türkiye’de, Avrupa’da değil, Dünya Şampiyonalarında da adından söz ettirmiştir. Son olarak güreş şampiyonasında Avrupa Şampiyonu çıkardık. İnşallah sporcumuz Dünya Şampiyonluğunu da alacaktır. Diğer spor dalları karate, basketbol, voleybol gibi spor dallarında, sporcularımız derece yaparak, ilçemize büyük başarılar kazandırmıştır. Yeni yapılan Kapalı Spor Salonumuzda da büyük müsabakalara ev sahipliği yapacağız inşallah. En kısa sürede salonumuzun yapımı tamamlanarak, ilçemizin hizmetine sunulacak. Hendek’imize hayırlı olsun “ Dedi.