Beyaz eşya mağazası Hendek Center açıldı.


Kemalpaşa Caddesi’nde hizmet verecek olan Hendek Center düzenlenen törenle açıldı. Hendekli esnaflardan Sabahattin Bedir tarafından açılan Hendek Center’ın açılış törenine, Kaymakam Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek İlçe Müftüsü Ekrem Saylam, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.


Hendek’imizi hep birlikte imar etmeye devam edeceğiz


Açılış öncesi bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, iki gün önce de yeni bir işyeri açılışı yaptıklarını belirterek “ Bu açılışlar Hendek’in ufkunun, Hendek’in gelişmesinin ve Hendek’in nerelere geldiğini ifade eden konumdur. Yeni işyerlerinin açılmasından mutluluk duyuyoruz. İnşallah daha da gelişen Hendek’imizi hep birlikte imar etmeye devam edeceğiz. Yeni açılan işyerimizin Hendek’imize ve Hendek halkına hayırlı olmasını diliyorum. Esnafımıza bol kazançlar diliyorum “ Dedi.


Hendek’imize katkı

Kaymakam Mustafa Ayhan da, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak “ Esnafımız Hendek’te ticari faaliyette bulunuyor. Hendek’te hizmet verip, Hendek’imize katkı sağlamasını temenni ediyorum. Güzellikler getirip, bol kazançlar elde edip, örnek olmasını diliyorum. Temennimiz bu gibi işletmelerin açılmasıdır. Hayırlı olsun “ Dedi.  


Konuşmaların ardından Müftü Ekrem Saylam’ın duasıyla, Hendek Center’ın açılışı yapıldı. Açılış kurdelesi, Kaymakam Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, İlçe Müftüsü Ekrem Saylam ve işletme sahibi Sabahattin Bedir tarafından hayırlı olsun dilekleri ile kesildi.