Türkiye’nin gücüne güç katacağız

“Haydi Hendek 10 Ağustos’ta desteğimizi verelim”

Vesayet son bulacak

Hendek Belediyesi önünde gerçekleşen toplantıya, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, basın temsilcileri, teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Hendek, Başbakanının arkasında

Başkan İnci basın açıklamasında, 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine değinerek “ Türkiye genelinde bugün saat 11 itibarı ile AK Partili belediye başkanları, meclis üyelerimiz ile birlikte Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a desteğimizi şu anda meydandan haykırıyoruz. Hendek’imiz her zaman Başbakanımızın yanında oldu. Biz onunla beraberiz. Bu çıkmış olduğu önemli yolda Hendek olarak yanında olduğumuzu ifade ediyoruz.

1994 Yılında Başbakanımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı yapılmama durumunda Hendek’te bulunan parti teşkilatımız ile birlikte otobüslerle Genel Merkezin önünde destek için toplandık. Yoları bozuk, suları akmayan, çöp yığınları olan İstanbul gitti, tertemiz bir İstanbul geldi. Dünya şehirleri ile yarışan bir İstanbul var artık. Bunu Başbakanımız yaptı. Muhtar bile olamaz dedikleri Başbakanımızı belediye başkanı, Başbakan yaptık ve şimdi de Cumhurbaşkanı yapacağız inşallah. Hendek her zamanki gibi Başbakanının arkasında duracak. Hendek Türkiye’de en çok üyesi olan bir teşkilat, herkesi tebrik ediyorum. Bu memleket bizimdir, çocuklarımızındır, torunlarımızın ve gelecek nesillerimizindir. Böyle çalışan ve gayret eden bir Başbakanın arkasında durmak ve destek vermek için gayret edeceğiz. Başbakanımız gücünü milletten aldı. Hendek yine desteğini gösterecek ve 10 Ağustos Pazar günü en üst düzeyde oy oranı ile Başbakanımızı Cumhurbaşkanı yapacağız “ dedi. Gayret bizden, gayret milletimizden takdir yüce Allah’tan

Başkan İnci, konuşmasının devamında “Haydi Hendek 10 Ağustos’ta desteğimizi verelim” diyerek konuşmasına şöyle devam etti: “ Halkımız ilk defa kendi cumhurbaşkanını seçecek. Bu hakkı ilk defa tanıyan Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın milletimize ve demokrasiye verdiği önemi göstermektedir. Milletimiz bu seçimin ülkemiz Türk dünyası ve İslam coğrafyası için ne kadar önemli olduğunun farkındadır. Tarihin bir dönüm noktasıdır. Bu seçimle milletimiz, cumhurbaşkanını kendi seçecek ve vesayet sistemi son bulacaktır. Bizler seçim gününe kadar kapı kapı dolaşmaya devam edip Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için oy isteyerek kendisine sandık dışında da destek olmaya gayret göstereceğiz. Gayret bizden, gayret milletimizden takdir yüce Allah’tan”.

Basın toplantısı sonunda Başkan İnci, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensupları ile birlikte Erdoğan’a destek yürüyüşü yaparak vatandaşlardan milli iradeye sahip çıkmalarını istedi.