Haftaiçi haftasonu demeden çalışmaları yerinde takip eden Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, birbirinden güzel projelere imza atılan Hendek’te, inşaatı  son sürat devam eden Hendek Güreş Eğitim Merkezi’nde sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi


Ataspor’umuz olan Güreşte, ülkemiz adına birçok başarıya imza atan imza atan Hendek’te, sporcular için ülkemizde güzel bir örnek olan Hendek Güreş Eğitim Merkezi inşaasında sona gelindi.


Hendek Belediye Başkanı Ali İnci; ‘Hendek Güreş Eğitim Merkezi’nin Türkiye´de ilk olduğunu ve  çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiğini ve kısa bir süre sonra  faaliyete gireceğini,sona gelindiğini’ belirtti.


 4 kat üzerine inşa edilen ve 2020 metre kare alana yapılan tesiste çeşitli sosyal aktivitlerin de yapılabileceği masa tenisi, bilardo, satranç, kütüphane ve internet salonu da bulunacak. 

Sporculara ve gençlere yönelik yapılacak olan tesiste ayrıca, sporcuların konaklamalarını sağlamak amacıyla 5 yıldızlı otel konforunu  aratmayan yatakhaneler, toplantı salonu, eğitim salonu da yer alacak.