20 Bin ton asfalt döküldü

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merkez ve uzak mahallelerde, tam gaz asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Merkez ve uzak mahallelerde şuana kadar toplamda 20 bin ton asfalt döküldü. Ekipler diğer mahallelerde de çalışmalara başlayarak, kış ayı gelmeden çalışmalarını tamamlamayı hedefliyor.

Uzak mahallelere 10 bin asfalt

Hendek Belediyesi Fen İşleri ekipleri,  Dikmen, Yeniyayla, Kurtuluş, Göksu, Kırktepe, Karadere, Yarıca, Kızanlık, Çamlıca ve Yağbasan Mahallerinde başlatmış oldukları asfalt çalışmalarını tamamladı. Ekipler uzak mahallelerde, toplam 10 bin ton asfalt çalışmasını tamamladı, diğer mahallelerde de çalışmalar devam edecek.

Merkez mahallelerde 8 bin ton asfalt

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merkezde de Yenimahalle, Köprübaşı, Sarıdede, Necatipaşa, Çiftlik, Akova, Rasimpaşa ve Bayraktepe Mahallelerinde de şuana kadar toplamda 8 bin ton asfalt döktü. Çalışmalar aralıksız devam edecek.

Asfalt Yama ve bakım çalışması

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca ilçenin farklı bölgelerinde yapılan su, elektrik, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda da bakım yaparak, Yenimahalle, Bayraktepe, Dereboğazı, Rasimpaşa, Akpınar ve Kahraman Mahallelerinde asfalt yama çalışmasını tamamladı.

Ekiplerimiz aralıksız çalışıyor

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü,  çalışmaları yerinde takip ederek “ Ekiplerimiz gelen talepleri değerlendirerek bozulan yollarda bakım ve asfalt yama çalışması yapıyor. Bir yandan da ekipler merkez ve uzak mahallelerde sıcak asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kış ayı gelmeden sıcak asfalt çalışmalarını tamamlamayı hedefliyoruz. Çalışmaları gezdiğimiz bölgelerde vatandaşlarımızın memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizlere çalışmalarımızda güç veriyor “ Dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu hafta da, Sofular, Akarca, Tuzak, Paşaköy ve Sukenarı Mahallelerinde asfalt çalışmasına başlayacak.