Kadınlar HGM’ de buluşuyor

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü her yıl farklı etkinliklerle kutlayan Hendek Belediyesi, bu yıl da bayanlara özel bir program düzenleyerek Hendekli bayanları buluşturmayı hedefliyor.
Hendek Gençlik Merkezi Düğün Salonu'nda 8 Mart Cuma günü saat 14.00 da gerçekleşecek programda canlı müzik ve dinletiler yer alacak. Tüm bayanların davetli olduğu programa Sakarya’nın ilk bayan milletvekili olan AK Parti Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam da katılacak.

Bayanların gönüllerince eğlenecekleri günlerinde, canlı müzik eşliğinde keyifli vakit geçirecekler.

En büyük görev, hak ve özgürlükleri korumaktır

Kadının toplumun her kesiminde, üstlendikleri her görevi ve sorumluluklarını takdire değer olarak yerine getirdiğini belirten Başkan İnci” Kadının bir birey olarak, toplumda kendine bir yer edinmesi uzun çabaların sonucunda gerçekleşmiştir. Ülkemizde kadınlarımızın toplumda hak ettikleri yeri almaları konusunda yapılan çalışmalar sevindiricidir. Bizlere düşen en büyük görev toplumun her kesimindeki kadınlarımızın hak ve özgürlüklerini korumaktır " Dedi.

Cefakâr, fedakar kadınlar

İnci, sözlerine şöyle devam etti: "Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başarmışlardır. Bugün geldiğimiz noktada bayanlar toplumun her alanında var. Kadınlar, iş kadını, siyasetçi ve her iş kolunda mutlaka yer alıyor. Başarılarına tanık olduğumuz kadınlar, aynı zamanda eş ve anne olmanın getirdiği sorumluluklarının gereğini de büyük bir fedakârlıkla yerine getirmektedirler. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, dünyada kadınlarının eşitlik, bağımsızlık, özgürlük, daha iyi çalışma ve yaşam koşulları elde etme yolunda verdikleri mücadelenin bir simgesidir. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım Dedi.