“Hendek İlçesine bağlı A. Çalıca, Şehler, Çobanyatak ve Hallaç mahalle sakinleri sularının akmadığından şikayetçiler, Vatandaşlarla yaptığımız görüşmelerde 1-2 aydır sularının akmadığını  haftanın bir-iki günü gece geç saatlerde 10-15 dakika aktığına bu sürede akan suyunda bir işe yaramadığını belirttiler. 

"A. Çalıca, Şeyhler, Çaban yatak ve Hallaç mahalle sakinlerinin ifadelerine göre Mısır, Fındık ve diğer mahsullerin hasat zamanı olması sebebiyle dışarıdan gelen geçici tarım işçilerinin de yoğun olduğu bu mevsimde suyun hayati bir önem arz ettiği tartışılamaz, yaz aylarında hele de bu mevsimde gerekli olduğunda dikkate alınarak çözüm bulunmasını istiyoruz.

"Vatandaşın şikâyeti bununla bitmiyor susuz hayatın olamayacağını söyleyen vatandaşlar suyumuz yok musluğu açtığımızda hava basıyor hava bastığında sayaçların döndüğü söyleniyor demek oluyor ki biz kullanmadığımız suyun parasını ödemek zorunda kalıyoruz. Bizden tahsil edecekleri bu para helal olurmu ? bu parayı hangi vicdanla tahsil edecekler. SASKİ görevlileri bu durumu biliyor ama biz dertlerimizi anlatacak muhatap bulamıyoruz.”