Anneler Umre’de

Hendek Belediyesi tarafından 10 çocuğu olan, 8 Anne kutsal topraklara gönderildi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programında 10 çocuğu olan anneleri, umreye göndereceği sözünü veren Başkan İnci, sözünü tuttu. Anneler düzenlenen törenle Umre’ye yolcu edildi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, 10 çocuğu olan annelerin Umre’ye göndereceği sözünü alan 8 anne sevenleri tarafından kutsal topraklara yolcu edildi. Anneler arasında 13 ve 14 çocuğu olan anneler de bulunuyor. Onbeş gün sürecek olan Umre ziyaretinde anneler bol bol dua edip ibadetlerini yapacaklar.

Hendek Merkez Büyük Cami önünde düzenlenen programa Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Gülşen Dursun, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Tören Kur-an-ı Kerim okunup dua edilmesiyle başladı.

Niyetiniz kabul olsun

Törende bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin “ Umreye gidecek olan annelerimizi yolcu etmekten çok mutluyuz. Cenabı Allah Umre yolculuğuna çıkan annelerimizin niyetini kabul etsin. Onlardan Ülkemiz için bol bol dualar bekliyoruz. Onları Umre’ye gönderen ve vesile olan Belediye Başkanımız Ali İnci’ye teşekkür ediyoruz. Allah dualarınızı kabul etsin. Hayırlı yolculuklar diliyorum “ Dedi.

Çıktığınız yol mübarek bir yoldur

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci de, annelere hayırlı yolculuklar dileyerek “ On çocuğu olan annelerimizi Umre’ye gönderme sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Annelerimiz kutsal topraklarda Ülkemize Hendek’imize bol bol dualar edecekler. Peygamberimiz ( S.A.V. ) in kabrinin bulunduğu Medine’ye gittiğiniz zaman hayır dualarınızı bekliyoruz. Çıktığınız yol mübarek bir yoldur. Allah şimdiden dualarınızı kabul edip, hayırlısı ile dönüp gelmeyi nasip etsin inşallah “ Dedi.

İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin’in dualarıyla anneler, gözyaşları ile kutsal topraklara yolcu edildi.